Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Instalatie productie Biodiesel
616 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Consortiul FINIT GRUP doreste sa contribuie la dezvoltarea obiectivelor stipulate in obiectivele programului national pentru dezvoltarea surselor de energie regenerabila si de reducere a emisiilor poluante in stratul atmosferic, implicandu-se impreuna cu partenerul sau - compania Greenline Industries - la dezvoltarea acestor tehnologii, oferind clientilor nostri tot suportul pentru proiectarea achizitia si instalarea unei linii de productie biodiesel.

De asemeni in cadrul acestui tip de proiect de afaceri in cadrul grupului se poate asigura si consultanta necesara pentru accesarea unor fonduri nerambursabile pentru implementarea afacerii.

Sistemele Greenline pot procesa orice fel de uleiurilor dezcauciucate avand valori de acidifiere mai mici de 5%.O caracteristica importanta este utilizarea tehnologiei de schimb ionic ce conduce la rate mai bune de oxidare. Neutilizarea apei elimina, de asemenea, necesitatea unei surse de apă sau a unui sistem de tratare a apelor uzate, reducand cerintele energetice pentru instalatie si costurile de tratare a apei.

Se ofera un nivel de ordin 3 de automatizare prin intermediul unui ecran tip touch care interacţioneaza in mod grafic cu utilizatorul.

Va oferim modele variate de instalatii care produc un volum de carburanti intre 11 milioane si 150 milioane litri / an.
Daniel Mihai (0729 777 394)
Din Gura in Gura